Държавно Първенство на БФТ – ИТФ София – 1-2 Март 2014г.

tkdodesosНа 1-2 Март 2014г. в столичната зала „Триадица“ се проведе Държавното Първенство по Таекуон-До ИТФ на Българската Федерация по Таекуон-До. В него взеха участие над 500 състезатели от цялата страна. В програмата на състезанието бяха включени дисциплините – форма, спаринг, самозащита, специална техника и силов тест – индивидуално и отборно за всички възрастови групи.

Таекуон-до клуб „ОДЕСОС”взе участие с трима състезатели Георги Дамбов,Виктор Казанджиев и Виктор Стоянов.

Нашите състезатели от Таекуон-до клуб”ОДЕСОС”се представиха достойно и доказаха на себе си че няма невъзможни неща.Клубът се завърна вчера със един златен медал(републиканска титла)за Георги Георгиев Дамбов и един  бронзов медал  за Виктор Веселинович Стоянов ,на който  малко не му достигна да стане вице републикански шампион.Третия ни състезател  Виктор Казанджиев се  представи много достойно и малък шанс го раздели от челната тройка и медалите.

Това е много голям успех за нашия клуб тъй като  в последния момент 7  от състезателите ни нямаха възможност да дойдат поради здравословни причини и контузии.

Тези момчета играха за всички онези които се готвиха и не можаха да участват на това голямо и престижно състезание показаха,че са истински мъже и че има бъдеще пред тях .Нека да ги поздравим за успехите и да пожелаем на тях и на всички които тренират в залата успехи занапред и все така достойно да се представят занапред.

ТКД Одесос Варна
Новини
Четири Европейски и три Вицеевропейски титли за ТКД “ОДЕСОС”

Отличното представяне на ТАЕКУОН-ДО клуб ОДЕСОС в Европейския турнир по Таекуон-До ITF „България Оупън“ 2018
7