ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Персоналната тренировка е метод за тренировка,чрез която вие ,ще  достигнете  своите тренировъчни цели, много по- бързо отколкото, ако тренирате сами. Индивидуалната тренировка позволява на инструктора да създаде такава програма от упражнения, която отговаря на специфичните нужди на клиента. Няма значение дали сте начинаещ в ТАЕКУОН-ДО или просто имате нужда от допълнителна мотивация, дали тренирате за удоволствие или искате да свалите килограми.Индивидуалната тренировка може да бъде фокусирана както върху аеробната тренировка,така и върху натрупване на мускулна маса, стречинг и т.н.

тАеКуОн-До ТАЕКУОНДО

 Защо да тренираме с персонален треньор във ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ОДЕСОС”?

1. Той Ви мотивира

Повечето клиенти ползват услугите на персоналния треньор, защото той ги мотивира, поставя им цели, успява да „извади” неподозирани сили и умения на повърхността.Той е човекът, които може да ви накара да направите толкова лицеви опори, колкото не сте си представяли, че можете и на всичкото отгоре да го правите с удоволствие.

2. По- добри резултати

Тренирайки с персонален  инструктор в ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ОДЕСОС” , Вие ще постигнете с до 80 % по- добри резултати, три пъти по- бързо, в сравнение с клиентите, които тренират сами.

3. Безопасност и предпазване от травми

Персоналният треньор има грижата за правилното изпълнение на упражненията.65 % от травмите в залата се случват, заради неправилна позиция на тялото по време на изпълнение на упражненията.

4. Отговорност

„Постоянен в непостоянството си”-това определение няма да важи за вас, ако имате Персонален треньор.Когато имате план и програма затренировки, както и усмихнат треньор в добро настроение, е малко вероятно да пропуснете тренировка.

ТКД Одесос Варна
Новини
Четири Европейски и три Вицеевропейски титли за ТКД “ОДЕСОС”

Отличното представяне на ТАЕКУОН-ДО клуб ОДЕСОС в Европейския турнир по Таекуон-До ITF „България Оупън“ 2018
7