ПРИЕМ НА ЖЕЛАЕЩИ ДА ТРЕНИРАТ ТАЕКУОН-ДО!

ТАЕКУОН-ДО КЛУБ  “ОДЕСОС”  ЗАПОЧВА  ПРИЕМ  НА 

ЖЕЛАЕЩИ  ДА  ТРЕНИРАТ  ТАЕКУОН-ДО!

taekwondo odesos

В ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ОДЕСЕС има място за всички любители на бойните изкуства.

Ако искате да сте здрави, да имате самочувствие и да сте в отлична форма, заповядайте в  ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ОДЕСЕС”-Варна на адрес : бул. „Княз Борис I“, №115, 9002 Varna, Bulgaria-(ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА-СПОРТНА ЗАЛА) или на ул.Студенска 1 (технически унивеситет ВАРНА
С помощта на бойните  техники в таекуон-до и специфични физически упражнения, тук може да постигнете отлична спортна форма, да се отървете от наднорменото тегло и да се сдобиете с атлетична фигура, без натрупване на излишна мускулна маса. Залата по бойни изкуства предлага тренировки за мъже и жени, начинаещи спортисти и младежи, с цел подобряване на жизнения тонус и здравословно изграждане на фигурата.

TAEKWONDOВ ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ОДЕСЕС се провеждат тренировки както за начинаещи така и за напреднали. Бойният клуб дава възможности за тренировки в група и индивидуални тренировки с професионални инструктори.

Графика на груповите занимания е :

Понеделник,Сряда и Петък от 19 и 30 до 21:00 ч Напреднали

Вторник и Четвъртък : от 19 и 30 до 21:00 ч  Начинаещи

Събота и Неделя  Първа детска група  5 – 8 годишна възраст от 11:00 до 12:00ч

Втора детска  група  8 до 12 годишна възраст от 12:00 до13:00 ч  тренировките се провеждат в ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА Варна-(СПОРТНА ЗАЛА)

Вторник и Четвъртъкът  от 17 :00 до 18 :00 ч в Техническия университет Варна

Залата за бойни изкуства  разполага с тренировъчен ринг, професионални боксови чували, протекторки за всякаква възрастова група, професионална спортна настилка тип татами, уреди за обща физическа подготовка, напълно оборудвана и комфортна съблекалня с душове.

ТКД Одесос Варна
Новини
Четири Европейски и три Вицеевропейски титли за ТКД “ОДЕСОС”

Отличното представяне на ТАЕКУОН-ДО клуб ОДЕСОС в Европейския турнир по Таекуон-До ITF „България Оупън“ 2018
7