Персонални тренировки


Персоналната тренировка е метод за тренировка,чрез която вие ,ще достигнете своите тренировъчни цели, много по- бързо отколкото, ако тренирате сами. Индивидуалната тренировка позволява на инструктора да създаде такава програма от упражнения, която отговаря на специфичните нужди на клиента.

Няма значение дали сте начинаещ в ТАЕКУОН-ДО или просто имате нужда от допълнителна мотивация, дали тренирате за удоволствие или искате да свалите килограми. Индивидуалната тренировка може да бъде фокусирана както върху аеробната тренировка, така и върху натрупване на мускулна маса, стречинг и т.н.

Защо да тренираме с персонален треньор във ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ОДЕСОС”?

 • Той Ви мотивира
  • Повечето клиенти ползват услугите на персоналния треньор, защото той ги мотивира, поставя им цели, успява да „извади” неподозирани сили и умения на повърхността.Той е човекът, които може да ви накара да направите толкова лицеви опори, колкото не сте си представяли, че можете и на всичкото отгоре да го правите с удоволствие.
 • По- добри резултати
  • Тренирайки с персонален инструктор в ТАЕКУОН-ДО КЛУБ „ОДЕСОС” , Вие ще постигнете с до 80 % по- добри резултати, три пъти по- бързо, в сравнение с клиентите, които тренират сами.
 • Безопасност и предпазване от травми
  • Персоналният треньор има грижата за правилното изпълнение на упражненията.65 % от травмите в залата се случват, заради неправилна позиция на тялото по време на изпълнение на упражненията.
 • Отговорност
  • „Постоянен в непостоянството си”-това определение няма да важи за вас, ако имате Персонален треньор.Когато имате план и програма затренировки, както и усмихнат треньор в добро настроение, е малко вероятно да пропуснете тренировка.

График на тренировките

Дворец на културата и спорта бул. Княз Борис I 115, Варна

Ден Напреднали Начинаещи Деца 5-8 г Начинаещи деца 8-12 г Напреднали деца
Понеделник 19:30 до 21:00 x x x x
Вторник x 19:30 до 21:00 x x x
Сряда 19:30 до 21:00 x x x x
Четвъртък x 19:30 до 21:00 x x x
Петък 19:30 до 21:00 x x x x
Събота x x 11:00 до 12:00 12:00 до 13:00 13:00 до 14:00
Неделя x x 11:00 до 12:00 12:00 до 13:00 13:00 до 14:00
Ден Напреднали Начинаещи Деца 5-8 г Начинаещи деца 8-12 г Напреднали деца

Как да ни намерите?

Тренировките по Таекуондо във Варна се провеждат в Двореца на културата и спорта с адрес бул. Княз Борис I 115. Използвайте картата по долу за да намерите залата по Таекуондо в която се провеждат тренировките.

Как да ни намерите? Тренировките по Таекуондо във Варна се провеждат в Двореца на културата и спорта с адрес бул. Княз Борис I 115. Използвайте картата по долу за да намерите залата по Таекуондо в която се провеждат тренировките.

История на Таекуондо

Таекуон-До е съвременна версия на древното корейско изкуство за самозащита Те Кион Според привържениците на традиционните бойни изкуства в Корея, Таекуон-До е формирано под силното влияние на японското Карате, като обединява възможно най-доброто от корейските, китайските и японските традиционни системи за самозащита. В допълнение, то е разработено от генерал Чей Хонг Хи при ползване на всички съвременни достижения на физико-механиката на движенията, психологията и анатомията на човека.

В основата на философията му са залегнали принципите на учтивост, честност, упорство, самоконтрол и неукротим дух. Целта му е най-пълна реализация на вродените първоначално достойнства. Пътят към тази цел са постоянството и упорития труд.